З Днем народження сайту!

«Свій дивоствіт, що вiдкривається крiзь призму фотооб’єктива, я прагну донести до кожного, хто завітав на цю сторінку. Сподіваюсь, що ви отримаєте справжнє задоволення вiд побаченного, і для кожного тут знайдеться часточка рідного і близького, цікавого та пізнавального».

З таким привітанням, рівно рік тому назад, розпочав своє маленьке життя сайт «igormelika.com.ua» оселившись в інтернет-мережі. Рік пролетів дуже швидко, наповнений цікавими подіями і емоціями, почуттями і переживаннями, радощами та успіхами. Та за цей короткий проміжок часу, ресурс встиг зібрати багато однодумців – поціновувачів активного відпочинку, мандрівників, фотографів, різних цікавих людей.

Хочеться подякувати всім глядачам та учасникам проекту «Подорожуємо та фотографуємо разом» за підтримку та активну участь у розвитку ФОТОтуризму в Україні.

На сьогоднішній день ресурс відвідало десятки тисяч користувачів, якими було переглянуто більше ніж 200 000 сторінок. За кількістю відвідувань в першу «десятку» потрапили країни:
Подорожуємо та фотографуємо разом
1. Україна
2. Росія
3. Угорщина
4. США
5. Польща
6. Німеччина
7. Словакія
8. Англія
9. Іспанія
10. Румунія

Серед українських міст в «Топ-10» увійшли:

1. Київ
2. Львів
3. Ужгород
4. Харків
5. Івано-Франківськ
6. Дніпропетровськ
7. Донецьк
8. Мукачево
9. Одеса
10. Чернівці

Найпопулярніші статті на сайті:

1. Дикуном – у дикі Горгани
2. Чорногора – моя радість і біль
3. Мармурове диво Карпат
4. Крізь гори до моря
5. Весна крокує по Боржаві
6. Подорож Вододільним хребтом
7. Боржавський льодовиковий період
8. Країна озер та полонин
9. Зимові канікули в Криму
10. Смак Боржавського літа

За останні п’ять років фото-мандрівок гористою місцевістю України, популярність гірських хребтів і масивів в середовищі фототуристів розподілилася наступним чином:
Діаграма популярності гірських масивів 2005-2010

Щиро дякую друзям, всім глядачам і читачам, хто допомагає підтримувати цей ресурс. Дякую за Вашу щирість, відвертість та спілкування, без якого було б неможливе існування цього сайту. Всіх бажаючих запрошую у ФОТОтур – подорож, що дозволяє фотографам і фотолюбителям відкривати для себе нові куточки нашої планети в компанії однодумців, з метою підвищення фотографічного рівня, а також поповнення свого портфоліо новими вражаючими знімками. До нових зустрічей!

Щиро Ваш, Ігор Меліка

____________________________________________________________________________________________
© Ігор Меліка, 2011

  • Irina:

    Мои искренние поздравления тебе, Игорь, со столь замечательным первым юбилеем. Пусть все последующие годы жизни твоего сайта и его годичные этапы будут яркими, разнообразными, незабываемыми как для тебя, так и для гостей твоего замечательного сайта!
    Ирина

  • Irina: спасибо, Ирина! Думаю, было бы несправедливо не вспомнить и твою причастность к проектированию сайта, за что тебе огромное человеческое спасибо! 🙂 Хочется так же отметить, что по удивительному стечению обстоятельств, День рождения сайта “igormelika.com.ua” совпал с твоим Днём рождения 🙂 И мне ничего не остается, как сделать ответный ход – также поздравить тебя с ДР и пожелать мира и добра, улыбок и тепла, верных друзей на все 365 дней 😉

  • Макс Гайдученко:

    С Днем Рождения обоих:)

  • Kat:

    Вітаю з Днем народження! 🙂
    Мені дуже подобається Ваш сайт, фотографії просто заворожують!
    Бажаю творчого розвитку, багато фотогенічних подорожей і нових відвідувачів-однодумців!

  • Ну!
    Шоб ти був дужий і мав часу ходити, фотографувати і писати :)!

  • alexkrol:

    З річницею, Ігоре! Дякую за такий чудовий сайт, завжди є що почитати або перечитати :). Так тримати! Побільше чудових подорожей та чудових знімків!

  • Вітаю чудовий проект “подорожуємо і фотографуємо разом” з днем народження! 🙂

  • Kriszti:

    Hi,

    Congratulations!!!

    Мои друзья не всегда могут прочитать статьи (не владеют украинским или русским), но фоторепортажи всем оооочень нравятся.

    Спасибо, что поделился интересной информацией и классными фотографиями. Не останавливайтесь на достигнутом!!

    All the Best for future!
    Krisztina

Залишити коментар