З Новим 2012 роком!

Кожен рік ми чекаємо приходу зими, і кожен рік, зазираючи у вікно ми зачаровано вдивляємось, як сріблясті сніжинки прориваючись крізь товщу хмар лягають на землю пухнастою білою ковдрою. Милуючись цією красою, ми на мить забуваємо про все сумне і, з захопленням спостерігаємо за цим дійством. Саме в цю мить пригадується все хороше і добре, ми забуваємо про всі тягарі реального життя і, ніби злітаємо в повітря від прекрасного відчуття, адже нас більше не тримають на землі ні дріб’язкові турботи, ні розчарування. Ми здіймаємося у повітря наче легкі сніжинки і летимо кудись далеко в засніжену далечінь…

Людська природа надзвичайно дивовижна, адже зовсім не важливо скільки тобі років, в душі ти залишаєшся завжди дитиною, яка з настанням зими радіє першому снігу, дитиною, яка чекає чудес, яка вірить у дива, навіть якщо ми говоримо, що магія це вигадка, однак глибоко в серці ми віримо в неї.

Новорічні свята — це завжди щось надзвичайне і чарівне! Це усіма нами з дитинства улюблені дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чудес і казки, в яку новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми радіємо і трохи чомусь сумуємо. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо з надіями і сподіваннями на краще! Я хочу побажати всім вам отого кращого, про яке ви мрієте сьогодні! Я бажаю вам побачити дорогу до нього і мати багато позитивної енергії та сил, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи на шляху мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре!

Підводячи підсумки року, що минає, хочеться виділити найяскравіші та найцікавіші моменти з життя сайту, адже 2011-ий був багатим на події та різноманітні заходи. Протягом року сайт www.igormelika.com.ua відвідало сотні тисяч користувачів, якими було переглянуто близько півмільйона сторінок та світлин.

Найпопулярніші статті на сайті за 2011 рік:

1. БОГРАЧ – МАДЯРСЬКИЙ ГУЛЯШ ІЗ ЗАКАРПАТТЯ
2. РОЗКЛАД ПОГОДИ В КАРПАТАХ НА НАЙБЛИЖЧІ 5 ДНІВ
3. ВІД ПОПА ДО ПОПА – ЧЕРЕЗ МАРМАРОСИ НА ЧОРНОГОРУ
4. МАРМАРОСИ – КВІТКОВЕ ДИВО ГУЦУЛЬСЬКИХ АЛЬП
5. ДИКУНОМ – У ДИКІ ГОРГАНИ
6. ПАМІР – TERRA INCOGNITA БУКОВИНСЬКИХ КАРПАТ
7. КРАЇНА ОЗЕР ТА ПОЛОНИН
8. ЛІТО, ГОРИ, КРИМ І МОРЕ – ФОТОМАНДРІВКА КРИМСЬКИМ ПІВОСТРОВОМ
9. НА СВИДОВЦІ ТУМАНИ І ДОЩІ
10. КУЛІНАРНО-МИСТЕЦЬКА АКЦІЯ “БОГРАЧ PARTY” ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ГІР
11. ГУЦУЛЬСЬКА ПІРАМІДА НА ГОРІ ПІП ІВАН
12. СВЯТО ОСЕНІ НА ВОДОДІЛЬНОМУ ХРЕБТІ

Протягом 2011-го року 50 днів було проведено у фото-мандрівках гористою місцевістю України. В середовищі фототуристів популярність гірських хребтів і масивів розподілилася наступним чином:

Популярність гірських хребтів і масивів в середовищі фототуристів (2011 рік)

Популярність проведення фототурпоходів залежно від пори року (2011 рік)

Хочу висловити слова подяки всім глядачам, читачам та учасникам проекту «Подорожуємо та фотографуємо разом» за підтримку та активну участь у розвитку ФОТОтуризму в Україні. Дякую за Вашу щирість, відвертість та спілкування, без якого було б неможливе існування цього сайту. Нехай Новий рік буде щедрим для Вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

  • main_stream:

    Нових доріг і хороших людей на шляху! З Новим Роком та Різдвом!!!

  • тIт:

    Щиро радiю, що був частинкою проекту “Подорожуємо та фотографуємо разом”. Тож дякую тобi за назабутнi моменти якi ми пережили. Нехай новий рiк принесе не менш захоплюючi подорожi i не менш вражаючi знайомства. Гоцульського здоровя! З Новим Роком та Різдвом Христовим!

  • Ну, будемо старатись в новому році покращувати результати то виходить всім на користь 🙂 Чого бажаю всім і собі також.
    До скорої зустрічі! 🙂

  • Всеволод:

    Вітання!
    Маємо Ігора Меліку, який за увесь 2011 рік фантастично продуктивний фотохудожник.
    Вам друзі бажаю у новому році такогож успіху і самовіддачі у своїх справах!

  • Ігоре, вітаю з наступаючими святами! Бажаю чудової погоди, мальовничих пейзажів та нових вершин! Не переставайте радувати такими чудовими звітами! 🙂

  • manyaksfon:

    Ігор, з Новим роком! нехай цей рік принесе тобі нові яскраві враження, які надихатимуть тебе на створення нових шедеврів, якими ти продовжуватимеш щедро ділитися з усіма нами :))

  • Piligrim:

    З Новим Роком та Різдвом Христовим!
    Здоров’я, Миру, Добра та Любові тобі і твоїй родині! Нехай погане зникає, а Добро залишається назавжди!!! Хай твої мрії здійснюються!

    Господнього Благословіння!

  • astrik:

    З новим роком! Усіх з Різдвяними святами минувшими і прийдешними, в залежності хто за яким календарем святкує. Хороших і правдивих статей сайту і таких самих цікавих фотографій. І аби плагіат оминав цей вебсайт 🙂

  • Elena:

    Щиро дякую за казкові вітання! З Новим 2012 роком! Нехай в новий рік збуваються найбажаніші мрії! Бажаю для душі добра, для тіла здоровя, а твоїй сім’ї благодать на цілий рік!

Залишити коментар