Вітаю Вас на авторському проекті  «Подорожуємо та фотографуємо разом». Цей ресурс об’єднує людей, для яких фотографія і подорожі стали невід’ємною частиною стилю їхнього життя, хобі чи навіть професійним заняттям. Адже саме подорожуючи ми отримуємо можливість зазирнути в найпотаємніші та найчарівніші куточки нашої дивовижної планети. До без тями закоханий у свій рідний край – Закарпаття, джерелом натхнення та втілення творчих задумів для мене стали гори – Українські Карпати. Саме сюди, до царства синіх гір та прадавніх смерекових лісів, я запрошую всіх бажаючих здійснити цікаву і захоплюючу подорож. «А ти вже спланував свою мандрівку?» блог, у якому Ви знайдете детальну інформацію про фото-турпоходи, фото-пленери, мандрівки горами.

Розділ «Мої Карпати» наповнений найцікавішою інформацією про Карпатський край. Це статті та репортажі на теми: географія, топографія,  флора та фауна Українських Карпат; організація походів, корисні поради для тих, хто збирається в гори, детальний прогноз погоди в карпатських горах; звичаї та обряди горян, їх побут та життя; особливості національної кухні, народні рецепти карпатських страв, всілякі кухарські хитрощі і, звичайно, галерея – фотомандрівка «Карпатськими стежками».

«Щоденник мандрівника» який містить ілюстровані репортажі, розкаже про дивовижні подорожі, походи горами та неймовірні пригоди, які довелося пережити мені і моїм друзям.

Свій дивосвіт, що вiдкривається крiзь призму фотооб’єктива, я прагну донести до кожного, хто завітав на цей сайт. У рубриці «Галерея» Ви знайдете сотні світлин ретельно відібраних із фотоархіву за всі роки моєї творчості. Галерея періодично поповнюється новими роботами і будь-яку з них є можливість придбати і отримати (у роздрукованому вигляді) зручним для Вас способом.

Завітавши на сторінки цього сайту, сподіваюся, Ви отримаєте справжнє задоволення, бо для кожного тут знайдеться частинка рідного і близького, цікавого та пізнавального.


  • Сервус друже!
    Мої вітання!!!
    Знаючи скільки в дану ідею вкладено сил і терпіння бажаю тобі, щоб даний твій проект став відправною точкою до нових звершень!

    Пароль “Дземброня” 🙂

  • Світлана Бойчук:

    Ген-ген чути звуки трембіт на полонинах…. десь пасеться отара овець, вариться бринза і різна смакота… вітри шепочуть з деревами і травами… гори захоплюють своєю величчю…
    Вдалині видніється фігура людини з фотоапаратом в руках… а а а це Ігор Меліка 🙂
    Він знову тут )) насолоджується і творить )))

    Ігор, успіху тобі у всіх твоїх починаннях!!!
    До зустрічі!!!

  • Ed.ua:

    Ігоре вітаю з потужним стартом. Бажаю успіхів, високого рейтингу твому ресурсу, вдалих подорожей, цікавих зустрічей. Творчого натхнення і щоб від гостей на цьому інтернет подвіррі фіртка ніколи не зачинялась:).
    З вдалим початком, удачі!

  • Вітаю, Ігоре!
    Цікавих тобі мандрівок, нових вражень, чудових фото та розвитку твоєму ресурсу!

  • Yaroslav:

    Зараз, коли бачу фотографію гір (байдуже на якому рівні виконані, хоч художні хоч “ось я, а оно гора”) — пришвидшується пульс, і виникає ледь стримне бажання кричати зриваючись на ричання. Раніше, коли був малим — гори не сильно захоплювали, хоча і гуляв по ним. А зараз…. просинається щось первістне, дике і затуманює розум, своїм бажанням опинитись знову ТАМ, і бачити те, чого раніше не помічав….

  • Наше заочне знайомство виникло з подихом вітру, котрий малював на фотопапері.
    Саме через Ваші фотороботи розумію всю незбагненну красу гір,за що низький Вам уклін.

    Переглядаю фотороботи, виставляю найвищі бали, десь пишу відгук, а десь розумію
    що ці відгуки губляться в красі побаченого, і тільки одна думка, про те що таку
    красу можуть бачити дуже вільні люди, передати її можуть щасливі і сміливі, бо
    треба бути птахом щоб літати в таких місцях.

    Ваші роботи дуже смакують, вони стильні, мають свій почерк, ви вмієте змалювати
    буденні речі, додаючи їм казкової невловимості, закохуєте у побачене з головою,
    натискаєте на кнопку камери дуже тонко відчуваючи що неповторний момент кадру
    якраз настав. Це як музичний слух, це як почуття ритму в танці, щось дуже тонке,
    яке мабудь є вродженим.
    Буду з радістю переживати нові кадри зроблені вашим
    серцем. Успіху вам і великого натхнення!

  • Іван Томчані:

    Добридень Ігорю.

    Моє перше знайомство з Вашими фотороботами відбулось на одному з фоторесурсів. Я зрозумів, що є люди, для яких гори не просто життя і джерело натхнення, а які ще взмозі й майстерно передати всю красу і велич гір при допомозі фото. Так ось Ваші гори зовсім не такі. Це не просто лінії, які показують безмежний об’єм і простір. Це не просто кольори і гамми, які заворожують і чарують погляд. Це щось зовсім інше. Це своєрідна філософія, яка змушує замислюватись і розмірковувати, ставити собі запитання і шукати відповіді. “Ранкова Чорногора”, “Людина і гори”, “Над безоднею небес” — роботи, які просто магічно тримають погляд і змушують думку витягувати з уяви інколи справді просто неймовірні образи і асоціації.

    Щасти Вам у новому починанні, тому що такий талант гріх закопувати в землю. Про нього мають дізнатися як найбільше людей, для яких, мені здається, це все і робиться з натхненням, любовью і добрим серцем.

  • Олена:

    Ваш сайт пізнавальний та відкриває всю красу Карпат. Відчувається, що з великою любов’ю до свого краю Ви створили його. Успіхів Вам.

  • deck:

    За напрямком – філософ.
    За виразом – художник.
    За сюжетом -поет.
    За формою бачення – логік.
    Звідси – продумані, грамотно побудовані композиціі, цільні, емоційно навантажені сюжети.
    Картини-роздуми… Та чи тільки про гори вони…
    Карпати… Гарний символ Сили та Волі – украінський!
    Нових Вам вершин, звершень, добра та любові!

  • Тарас Перун:

    Вітаю, хороший і потрібний ресурс, труд просто титанічний, відчувається трепетне відношення автора до наших Карпат. Дякую за задоволення і удачі тобі у всіх починаннях.

  • Я вражений Вашими фотографіями. Я шукав фотку Мармаросу і натрапив на Ваш сайт через гугл. І отримав массу задоволення переглядаючи фотки. Я люблю фотографувати і вважаю себе любителем в цій справі. Колись в школі ходив на гурток фотографа.

Залишити коментар