Новорічні свята — це завжди щось надзвичайне і чарівне! Це усіма нами з дитинства улюблена пора, що наповнена світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чудес і казки, в яку новорічними ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій. І ми радіємо і трохи чомусь сумуємо. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо з надіями і сподіваннями на краще! В Новому році хочеться побажати всім отого кращого, про яке Ви мрієте сьогодні. Бажаю побачити дорогу до нього і мати достатньо енергії та сил, щоб іти цією дорогою щодня, зустрічаючи на шляху мудрих і щирих людей, залучаючись до цікавих і різноманітних подій, створюючи щось своє, сяюче, добре!

Підводячи підсумки року, що минає, хочеться виділити найяскравіші та найцікавіші моменти з життя сайту, адже рік був багатим на події та різноманітні заходи. Протягом року сайт www.igormelika.com.ua відвідало сотні тисяч користувачів з найвіддаленіших куточків світу і які визначили «Топ-10» найкращих публікацій 2013-го року:

1. Бограч – мадярський гуляш із Закарпаття
2. РЛС на горі «Стой» – історія військового об’єкту
3. Розклад погоди в Карпатах
4. Флора Українських Карпат (фотовизначник рослин)
5. В гості до зими – туристичний притулок на Явірнику
6. Через Мармароси на Чорногору
7. Вище неба – осінь на Полонині Боржава
8. Хребет Пішконя: оманливе літо в Горганах
9. Барвисте літо у Високих Татрах
10. “Гуцульська піраміда» на горі Піп Іван

Також хочу щиро подякувати всім дописувачам за листи і відгуки на сайті, за Вашу підтримку та участь в проектах. Дякую за Вашу щирість, відвертість та спілкування, без якого було б неможливе існування цього сайту. У Новому році бажаю цікавих подорожей, незабутніх вражень та яскравих емоцій в дружній і веселій компанії. Піднімайтеся вище хмар, вище ваших дріб’язкових турбот і клопотів і ніколи не зупиняйтеся на досягнутому! Будь-яку справу робіть з натхненням, любов’ю і добрим серцем. Творіть і насолоджуйтеся. Адже життя – це ланцюжок з миттєвостей щастя. І нехай його завжди буде вдосталь у Вашому домі!

  • Vasyl Kalitsinskyj:

    Нових Горизонтів у Новому Році!

  • Christine Slobodian:

    Вітаю і вас! Натхнення і сил вам на нові подвиги у 2014 році! 🙂

  • Tanya Lucan:

    І Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю Вам міцного здоров”я та нових маршрутів. А ще хорошої та теплої компанії! Те що Ви робите і те, як Ви бачите Карпати у своїх фотографіях, говорить про те, що Ви хороша людина! Всього найкращого Вам та Вашій родині! Всіх благ! З Новим роком! З Новим щастям!

  • Любов:

    Вітаю Вас і Вашу родину з Новим роком і Різдвом Христовим! Щасти Вам у всьому! Усмішок, гарного настрою, щирих друзів, здійснення мрій!

  • Richard Krieger:

    Another great winter foto! Put food for 3 months in this cabin, wood for fire and put me there also…hahaha…I die and go to heaven.

  • Galyna Koryzma:

    Справжнісінька краса зимових Карпат. Дивлюсь на фото і так природньо відчувається різкий холодний морозець, ощипуючи ніздрі, щічки, вуха … Вдихаєш свіже повітря і затамовуєш в теплому шерстяному шарфі. Далеке яскраве проміння витанцьовує на верхньому шарі снігової ковдри. Гори, ліс одягнуті святково, наче то до Нового Року. А скоро Різдво – Христос народився. В ці дні мені завжди здавалося, що небо зустрічається з землею. Як велично, святково, радісно. Сьогодні мені найбільше хочеться поділитися своїми враженнями з кожним. Незважаючи, що ця людина зі сходу, чи заходу. У Бога немає різниці на когось більше чи менше, бо все у руках людини. Так і в мене однакові почуття до кожного українця. Мені особливо вкрай необхідно подарувати того світлого ранку Карпат, чистого повітря і подиху свіжого всім нам. Бо Україні потрібні саме такі добрі і файні люди. Ми того варті! З Наступаючим Новим 2014 Роком!!!

  • gerandvol:

    Миру, тепла та злагоди вам та вашій родині! Нехай 2014 рік стане для вас роком реалізацій, звершень та розвитку. І не дивлячись на труднощі (а як же без них) не переставайте вірити… адже в житті трапляються дива і немає нічого неможливого!

  • Миша Феделеш:

    Бажаю Вам та вашим рідним у Новому Році щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, успіху, здійснення мрій і нових задумів, також бажаю процвітання вашому сайту і вашій діяльності, яка приносить людям багато добра та позитиву і відкриває очі на нинішній світ з чудового ракурсу. І звичайно бажаю гарно відсвяткувати Різдво!

  • Гринчишин Оленка:

    Нових зустрічей зі старими добрими друзями на улюблених стежках, де навіть коні (і лосі) шпортаються!!! 🙂 Здоров’я усім міцного, красивого і яскравого року!!! Нехай усе задумане збувається!

  • Vitaliy Goryelov:

    Нехай у Новому 2014-му – році коня – все завжди буде вчасно. Вчасно – для того, щоб вчасно зустріти, не забути сказати і встигнути зігріти. Веселого вам і щасливого Нового року та Різдва Христового! Нехай Бог оберігає ваші оселі і зігріває душі! І нехай все завжди буде на своєму місці:
    ялинкам – ліс, озерам – воду,
    коням – овес, а нам – свободу!
    А туристам – завжди цікаву погоду, нові стежки і зіркове небо!

  • Karol Radosovsky:

    Veselé Vianoce a sťastný Nový rok prajem! Hlavne vela krasnych zazitkov na horach so skvelymi ludmi a vzdy stastne navraty!

Залишити коментар