Життя, сповнене радості та цікавих пригод!

Літо – це час відпусток, канікул і звичайно ж захоплюючих подорожей. Цьогоріч воно по-справжньому видалося гарячим у всіх розуміннях цього слова. Літні канікули-2012 запам’яталися аномальною спекою та насиченим графіком захоплюючих мандрівок-подорожей. Мені, як запеклому фотографу-мандрівнику, протягом серпня місяця довелося побачити багато нових і вражаючих місць як в сусідній Європі так і в Україні. Цікаві пригоди, нові враження та знайомства, гігабайти фотоматеріалу і, звичайно ж, море задоволення – все це результат літніх різнопланових подорожей. За цей період світлин справді накопилося багацько, тому фотозвіти з туристичних мандрівок публікуватимуться на сайті поступово. Не пропустіть найцікавіше!

“Італія – сонячна країна з пряним запахом Середземномор’я”
Неймовірно цікава та пізнавальна десятиденна подорож сонячною Італією – країна п’яти морів, вишуканої моди, “пасти”, вина, сиру і кави. Рим, Ватікан, озеро Браччано, Середземноморський курорт Остія, вражаюча архітектура, церкви, музеї, монументальний Колізей, мальовничі площі і фонтани, маслинові дерева та різнокольорові олеандри, смачнюча піца і морозиво, італійське пиво і “прошутто”, +42 тепла та навала туристів – все це Італія – класика літнього відпочинку!

Фототур-похід “Через Мармароси на Чорногору – 2012”
З 14 по 19 серпня 2012 року в Українських Карпатах відбувся ФОТОтур «Через Мармароси на Чорногору». В поході прийняло участь 12 фотографів-мандрівників, від аматорів до професіоналів з різних куточків України та Росії. Шість днів і пять ночей команда провела в Карпатських горах «дикуном», рухаючись верхів’ями Мармароського хребта та масивом Чорногори. За цей час відчайдухами було підкорено більше двох десятків вершин з середньою висотою 1700-2000 м над р.м. та пройдено загальний шлях довжиною 100 км. Цьогорічний фототур був багатий на “сюрпризи”, особливо погодні. Не для всіх маршрут видався легким, однак мальовничі пейзажі, вражаючі заходи сонця та яскраві світанки, більшості учасникам вдалося зафіксувати на свої фотокамери.

“Дністер – унікальна пам’ятка природи”
Бажаєте чогось нового? А доводилось бувати на Дністрі? Прокидались зранку на березі туманної ріки і проходились босоніж до водоспаду? Чи можливо піднімалися на дністровські кручі, каньйони і бачили під ногами звивини водного гіганта? Ви ще не стояли над прірвою Білої гори мрійливо вдивляючись в безмежне синє “море” Дністровського водосховища проводжаючи сонце? А дехто вже був там і це все відчув… Дністер – унікальна пам’ятка природи, мальовничі пейзажі та незабутній відпочинок!

“Вереснева Боржава – проводи літа”
Дводенний фототур-похід на початку вересня, подарував прихильникам активного відпочинку два чудові сонячні дні на Полонині Боржава. Особливо Міщгірщина вразила фотомандрівників ранковими туманами та барвами ранньої осені. Неймовірно тепла погода, мальовниче довкілля та відмінна компанія, сприяли гарному настрою впродовж всього походу. Осіння Боржава як зажди, неперевершена у своїй красі, немов музика, що лунає в вишині осіннього блакитно-оксамитового неба.


  • Іван:

    Роздивляюсь фото і слюнки ковтаю. Захоплююсь туризмом і не в змозі дозволоти собі стільки як ти подорожувати

  • Іван: “не в змозі дозволоти собі стільки як ти подорожувати” – ну, на самому початку цього посту я писав: “Літо – це час відпусток…” 😉

Залишити коментар