Кулінарний туризм – тарілка, повна вражень! Любителів не тільки милуватися цим світом, але і спробувати його на смак, а простіше кажучи, прихильників кулінарного туризму, стає дедалі більше. Кулінарні туристи – це люди, які спеціально їдуть за тридев’ять земель, щоб розширити свої гастрономічні пізнання і покуштувати «заморських страв».

Крім пропозицій поласувати місцевими стравами, кулінарний туризм охопив ще один важливий напрямок: побачити своїми очима, як створюються страви, дізнатися секрети майстрів кухарської справи, перейняти майстерність, і навіть, під керівництвом національного кухаря, створити шедевр своїми руками! Подорожуючи гастрономічними маршрутами та смакуючи делікатеси карпатської кухні, Ви зможете відкрити для себе світ з іншого, «смачного», боку.

Відпочиваємо та куховаримо на природі

Майстерність приготування їжі є однією з найдавніших галузей людської діяльності. Примітивна кулінарія, якою вона була у первісних народів, пройшла довгий і важкий шлях свого розвитку, перш ніж, нарешті, перетворилася у вишукану кулінарну майстерність. Та впродовж цієї еволюції, незмінним залишалося завжди одне – традиції, які передавалися з покоління у покоління та прадавні кулінарні секрети, завісу таємничості яких прийшов час привідкрити. «Бограч PARTY» – це кулінарний відпочинок на природі та споживанням найсмачніших страв закарпатської народної кухні. Таємниці приготування страв на живому вогні, національний стиль, неповторний колорит і карпатська гостинність, змушують повертатися туриста на Закарпаття за новою порцією вражень.

Популярність кулінарного проекту “Бограч PARTY” набирає дедалі більше обертів в туристичному середовищі. Так, цьогоріч, кулінарний рецепт приготування бограч-гуляшу потрапив на сторінки всесвітньо відомого видання “UC Family Magazine” (Toronto, Canada). Команда “UC Family Magazine” – це ті , хто дуже любить Україну, українську мову, культуру, мистецтво, історію, музику! Офіс видання знаходиться в Торонто в Канаді, тому журнал старається в основному освітлювати все культурно-модерне, що відбувається між Україною і Канадою. На сторінках веб і журналу ви знайдете інтерв’ю з вiдомими i просто цiкавими канадськими персонами українського походження, а також з українцями зі всього світу. “UC Family Magazine” не належить ні до якої партії, і ні до якої організації. Незалежно з якої ви країни, і яка ваша мова, але якщо ви любите і поважаєте все українське, то ви потрапили на правильний сайт i журнал “UC Family Magazine” саме для вас.

Сайт www.igormelika.com.ua запрошує туристів-гурманів на «Бограч PARTY» – кулінарний вікенд в Карпатах. На лоні мальовничої гірської природи Ви матимете можливість безпосередньо взяти участь в приготуванні бограч-гуляшу (Bogracs) на відкритому вогні. Крім того, за бажанням учасників туру, можна також приготувати і продегустувати інші закарпатські страви та делікатеси. А на справжніх романтиків чекають нічні посиденьки біля багаття з запіканням картоплі та домашніх ковбасок. Відпочиваємо та куховаримо разом!

____________________________________________________________________________________________

© Igor Melika & UC Family Magazine, Canada 2012

Залишити коментар