Земля, наближена до неба

Коли Наталка видряпувалася на вершину гострої скелі, вона і гадки не мала, що після підкорення висоти більше ніж 1800м над р.м. вона потрапить на обкладинку науково-популярного журналу.

Редколегії науково-популярного видання «Закарпаття» настільки сподобався цей момент, що вони одноголосно вирішили розмістити його на обкладинці чергового випуску журналу «Закарпаття» №2, 2010. 

10-12.07.2010 у рамках проекту “Подорожуємо та фотографуємо разом” відбувся ФОТОтур Чорногірським хребтом у якому взяло участь 9 фотомандрівників. Чорногора – найвищий гірський масив Українських Карпат. Рухаючись його центральною частиною, монументальністю вразила ціла гряда прямовисних, химерної форми скель. Це Шпиці, які утворюють тут майже непрохідну стіну своєрідного глибокого котла. Бажаючих сфотографуватися на вершині кам’яного виступу було багато. Та лише одному сміливцю із нашої команди вдалося підкорити гострий і найвищий”зуб” цих скельних утворень.

Знайомтеся – Наталка Данилова (Кіровоградська обл.), туристичний гід. За останні пару років Наталка відвідала 31 країну світу майже на всіх континентах. Також приймала участь у гірських походах горами Хуаншань (Китай), Анди, Гімалаї, Австралійські Альпи. А цого року їй вдалося відвідати навіть вулкан Пакайя (Гватемала), який прославився своїм потужним виверженням, завдавши чимало клопоту авіаперевізникам. Тому зовсім не дивно, що серед девяти учасників походу вона єдина зважилася на цей крок. Адже за плечима дівчини певний досвід гірських мандрівок, навички та жага до нового, таємничого, непізнаного.

Редколегії науково-популярного видання «Закарпаття» настільки сподобалася світлина з дівчиною в момент підкорення нею Шпиць, що вони одноголосно вирішили розмістити фото на обкладинці чергового випуску журналу «Закарпаття» №2, 2010. З огляду на «піднебесну» зйомку, прологом для обкладинки став заголовок: «Земля наближена до неба».

Travel & make photo together____________________________________________________________________________________________

Фото на обкладинці: Ігор Меліка ©

  • Це дуже смілива дівчина! Фото достойне обкладинки, пам”ятаю його.

  • Кузяка:

    бліннннн… у мене таких фоток зі Шпиць тьма, і хоч би якась районна газета надрукувала:)))))) Наташка молодець… ну і фотографу “зачет”:)
    P.S. Ми на 20-21 рулимо десь на Кукол, ти з… ой, ми з Тобою?:)))

  • Кузяка: на Кукул кажеш… потрібно ретельно зважити це питання, бо якраз 20-21 листопада в Ужгороді проходитиме фестиваль “Закарпатське божоле 2010” – свято молодого вина 😉

  • Nataliya Danilova:

    Prikol`no 🙂 To`lko do Ukraine doehat` nado 🙂 Obezatelno zaberu svoi nomer !!! Mozhno dazhe 2 😉
    Ya seichas na Phukete i esche 2-3 mes tochno budu, a dal`she, kak karta liazhet. Kstati, nedavno bila v Hong Konge, i teper ya schatlivaya obladatelnitsa novih ob`ektivov, tak chto k fototouram gotova 🙂

Залишити коментар