Фотогалерея
Серед високих мальовничих гір та прадавніх смерекових лісів, де киплять холодні рчки, і над плаєм здіймається синій дим від ватри, живе сама казка. Сюди приходиш, аби вдихнути розрідженого повітря якоїсь особливої, неосяжної свободи. Це місце, де життя набуває нового сенсу, а від атмосфери простоти й щирості отримуєш неусвідомлене задоволення, силу та енергію, що випромінюють ці дивовижно величні гори… 

Карпати – краплина Всесвіту, що приймає в свої обійми поціновувачів справжньої краси. І я запрошую всіх бажаючих у далекі мандри, щоб поринути у царство гір та відчути себе частинкою цього дивовижного світу.

Для цього було створено окрему фотогалерею «СТЕЖКАМИ КАРПАТ» яка поділена на додаткові галереї. Ці галереї розміщені в алфавітному порядку відносно назв хребтів і масивів Українських Карпат. Відповідно, кожна із дванадцяти галерей наповнена світлинами з тої чи іншої карпатської місцевості.

Всі галереї динамічні і періодично поповнюються новими фотознімками. Приємного перегляду!

Фотогалерея "Стежками Карпат" (крок 1)

Фотогалерея "Стежками Карпат" (крок 2)

Фотогалерея "Стежками Карпат" (крок 3)

Фотогалерея "Стежками Карпат" (крок 4)
____________________________________________________________________________________________
© Ігор Меліка

  • Tanya:

    Доброго дня, Ігор!!!!! Хочу висловити Вам величезну подяку за такий чудовий сайт!!! Тут я знайшла багато цікавої інформації та ПРЕЧУДОВИХ фотографій!!!! Я дуже люблю Карпати!!!!!! Хоча останнім часом не дуже часто вдається там побувати!!!!! Але переглядаючи фото, ти ніби опиняєшся там!!! Ще раз Вам дякую!!!!!!!!!!!!!

  • Сергей Д.:

    Здравствуйте, Игорь!
    Я рад за Вас, что Вы создали сайт об одном из прекрасных уголков нашей страны. Когда-то мне попался на глаза сайт об Шотландии. Автор сайта в закладке “Ссылки” приводит адреса фотосайтов об этом уголке природы. Я тогда с сожалением подумал, что у нас такое не в почете. Это было лет десять назад. Но когда я посмотрел Вашу галерею – понял: “Время пришло”. Спасибо еще раз.

    Сергей

  • Dubok:

    Випадково попав на ваш сайт. і офігів… я, який народився на воловечинні, і який тільки один раз познав велич і красу ВВ І СТОЯ і то случайно…. переглянув ваші мандрівки і поняв: без гір я жити не зможу…. як автор. ви вже мені стали другом. хотів би а може надіюсь якось прибавитись в братство любителів гір, тай два легіні по 7 років ростут ,які готові з татом піти і накрай світу.

  • Люблю гори, бо вони викликають в мене душевне піднесення. А Ваші фото Карпат взагалі вражають. Додам ВАШ САЙТ, ЯК УЛЮБЛЕНИЙ на блог Vigorlat. Найкращі вітання від Ігоря з Ужгорода.

  • Дивлюся й дивуюся – ніколи не бачив на стільки гарних сітлин Карпат.
    Вам варто написати в National Geographic! Вони обожнюють такі фотки!!!

Залишити коментар