«Есть только миг, между прошлым и будущим… именно он называется жизнь»

• Життя – це не ті дні, що минули, а ті, що запам’яталися. Прагни до знань, більше читай, сядь на ганок свого будинку й просто захоплюйся тим, що бачиш, не думаючи про свої матеріальні потреби. Напиши лист, який ти планував написати «коли-небудь». Скажи своїм рідним і друзям, наскільки вони дорогі тобі і як сильно ти їх любиш. Не відкладай на «потім» нічого, що могло б зробити твоє життя радіснішим і щасливішим. Адже всі ми живемо, щоб радіти і приносити оточуючим світло своєї радості, таким чином проявляючи свою турботу і доброзичливість.

• Шукай і знаходь справжніх людей, справжнє життя і те, що зможе зробити тебе самим собою. Протягом багатьох років тебе вчили різним правилам, нормам, законам і культурним стереотипам. Тебе виховували, навчали, показували приклади того, як правильно жити. З одного боку, в цьому немає нічого поганого, але, в результаті, ти віддалився від самого себе і в тобі з’явилась інша людина, яка намагається керувати тобою. І як би ти не старався – для всіх хорошим не будеш. Тому будь собою!

• Не ображайся на дрібниці, вчися пробачати. Намагайся пам’ятати про людей тільки хороше, щоб потім не було болісно за безглузді образи і даремно витрачений на них час, коли вже нічого не можна буде повернути. Будь-яку справу роби з натхненням, любов’ю і добрим серцем. Твори добро, вдосконалюй цей світ своїм розумом і чуйним серцем, адже у наших головах є винахідливий розум, а в серцях є любов, співчуття і чуйність.

• Присвяти час тому, щоб побачити Світ і відчути повноту життя. Шукай, досліджуй та подорожуй доки у тебе є і час і можливість. Мандруй сміливо, з повною свободою. Будь-яка мандрівка дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій. Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома. Тож нічого не залишай на особливий випадок, тому що кожен прожитий тобою день і є той ОСОБЛИВИЙ випадок. Життя – це ланцюжок з миттєвостей щастя. В Новому році бажаю всім миру та удачі!

  • Чудові слова, написані від серця. Навзаєм, Ігоре, веселого Різдва! Потішити всіх нас новими світлинами, новими враженнями від мандрівок! Здоров’я міцного, миру, добра! Христос ся Рождає! Славімо Його!

  • Юрко Скишляк:

    Дякую за вашу працю. Миру і творчого натхнення!

  • Ярослав Багін:

    До нових зустрічей та вражень. Прийми найщиріші вітання!

  • Lesya Shumska:

    Ігор щиро вітаємо Вас і Вашу Родину і Амура з Новим 2015 роком!!! Здоров’я, Щасття, Любові і Миру Усім!!!

  • Sławek Olzacki:

    Szczęśliwego Nowego Roku 🙂

  • Віталій Шукаль:

    Вітаю з новим роком! Щастя, здоровя вам, нових вражень і нових подорожей в новому році.

Залишити коментар