Solar Galus - ремінець-сонячна підзарядка

Напевно Ви вже бачили масу різних пристроїв які використовують вбудовану сонячну батарею для підзарядки акумуляторів. Сонячні батареї зараз можна зустріти як в кришках ноутбуків, так і в мобільних телефонах. Все було б добре, та мобільні пристрої, в силу специфіки своєї будови, не виносять високих температур, а відповідно, їх не рекомендується тримати під прямими променями сонця. Хоча саме це можна вважати найкращими умовами для заряду акумуляторів сонячною енергією. Таке ось протиріччя. І вирішується воно, як правило, застосувнням зовнішніх зарядних пристроїв. Звісно, це приносить певні незручності, тому, що підзарядка вимагає додаткового місця, ваги та уваги. Проте, винахідник Weng Jie, має власне рішення проблеми…

Цікавий концепт дизайнера Венг Джая – Solar Gallus – сонячна батарея яка вбудована в широкий ремінець для фотокамери. Батарея підключена безпосередньо до фотоапарата і виконує роль сонячної підзарядки, нічим не обтяжуючи власника і не вимагаючи до себе особливої уваги. Адже справжній фотограф практично завжди носить з собою камеру на ремінці, тому така зарядка працюватиме з максимальним ККД, а головне максимально продовжить час фотосесії.

У сонцезарядний ремінець вбудовані два плоских акумулятори, таким чином, що вони можуть накопичувати енергію навіть будучи відключеними від фотокамери чи іншого мобільного пристрою. Самі ж сонячні елементи виконані з тонкоплівкової технології, що дозволяє виробляти гнучкі сонячні елементи. Крім того, що сонячно-акумуляторний ремінець може заряджати фотокамеру навіть у той час, коли вона надійно схована від прямих сонячних променів, за допомогою роз’єму живлення, яким оснащений ремінець, можна також заряджати будь-які інші мобільні пристрої.

Джерело інформації: YankoDesign

____________________________________________________________________________________________

Нижче наведено перелік та короткий огляд найсучасніших автономних зарядних пристроїв для мобільних телефонів, ноутбуків, мр3-плеєрів, GPS-навігаторів, портативних ігрових приставок та іншого мобільного обладнання:

Сонячна підзарядка JOOS Orange новий пристрій, створений на основі останніх досягнень індустрії сонячних фотоелектричних джерел енергії, де пріоритетами розробки являються продуктивність та довготривалість використання. Згідно з твердженнями виробника, цей пристрій буде найбільш ефективною компактною сонячною підзарядкою на планеті.

Orange Power Pump – накачай свій мобільник! Якщо Ви коли-небудь накачували надувний матрац ножним насосом, то у Вас не виникне жодних проблем з підзарядкою вашого мобільного телефону за допомогою Orange Power Pump. Розробник новинки стверджує, що зусилля витрачені на підзарядку мобільного телефону, еквівалентні накачуванню гумової подушки. В результаті, це дозволять використовувати телефон протягом 5 хвилин у режимі розмови.

Універсальний акумулятор з сонячними панелями Acme Power AP MF2070 – найкращий вибір для забезпечення екстреного джерела живлення портативної техніки під час подорожей, ділових поїздок, виїздів на природу та в багатьох інших випадках, а також відмінний подарунок для Ваших друзів і знайомих.

XPAL Power рішення проблеми підзарядки для ноутбуків та мобільних телефонів. Дані прилади будуть корисні мандрівникам в походах, на риболовлі, на дачі  і будуть незамінні в тих місцях, куди ще не дісталася цивілізація.

Сонячні зарядні пристрої Сонячні зарядні пристрої для мобільних телефонів справді існують в природі. Більш того, їх уже можна придбати за цілком адекватними цінами в Україні.


Залишити коментар