Травень – вінець весни. Його здавна люблять в народі, бо квітують немов облиті молоком сади, зеленіє земля, ліси й гаї наповнюються пташиним співом і гомоном. Природа повстає у всій своїй чарівній красі – світ довкола немов святкує свою вічну молодість, своє вічне оновлення.

Саме в цю дивовижну пору, група з 11-ти чоловік, виявила бажання взяти участь у проекті «Подорожуємо та фотографуємо разом» подавшись у мандри Боржавським хребтом… читати далі»»»

  • Гарний фотозвіт!
    а снігу щось геть мало лишилося. Пам’ятається і в більш теплі весни на Стої у травні більше снігу бувало

  • Галина:

    Боржава- самое теплое место на Земле для меня 🙂
    Даже когда там холодно и мокро 🙂
    Словно дома побывала, спасибо!

  • Володимир Семенюк:

    Перечитав майже все на Вашому сайті.
    Дуже позитивний сайт. Ваші роботи постійно переглядаю. Сам часто ходжу Карпатами, є напів-гуцулом (пів-життя провів у Верховині), тому гори мені далеко не байдужі. Дякую Вам за ту роботу, яка приворожує всіх небайдужих до Карпат. Продовжуйте в тому дусі! Нехай Вам завжди щастить в горах!

  • Яна:

    Чудові фото! Так несподівано та приємно було побачити рідні краї! Плай, Великий Верх, Красна Стіна, Стой – зима вже закінчилась, а літо ще не прийшло. А ви бачили як цвітуть яфини? Вже зовсім скоро всі верхи вкриються цвітом. Це не можна пропустити. Удачі в горах та нових, файних робіт!)

  • Одержав масу задоволення від перегляду Вашого сайту, тим паче, що
    більшість місць мені знайомі!
    Також пізнавальні і цікаві оповідки і розповіді про Карпати!
    Так тримати!