З 28 по 30 червня 2013 року у Львові пройде черговий гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Протягом трьох днів фестивалю львів’яни та гості міста, експерти і гурмани матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Також гостям фестивалю буде запропонована унікальна можливість взяти участь у Гала-вечері за великим столом просто неба, де найкращі шеф-кухарі Львова презентуватимуть страви та напої, приготовані за особливими рецептами львівської кухні з використанням продукції місцевих виробників.
Унікальність фестивалю в тому, що задля його проведення об’єднаються ресторатори, місцеві виробники продуктів, експерти та професіонали гастрономії, гурмани, які спрямують свої зусилля на відродження місцевої кухні, пошук нової рецептури, популяризацію споживання якісної місцевої продукції та вдосконалення сервісу. Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці» пропонує усім охочим пізнати особливий смак страв Львівської кухні та долучитися до відродження кулінарних традицій міста Лева.
Програма гастрономічного фестивалю: _________________________________________________________
28-30 червня 2013 року на площі Ринок із 14:00 до 19:00 пройде ярмарок-презентація страв львівської кухні, де можна буде посмакувати, продегустувати вироби від львівських майстрів, торгових марок, кондитерських, ресторанів, кав’ярень, пекарень, добру каву, смачний шоколад, гарячі та холодні напої, традиційну львівську випічку, другі страви та інші смаколики.
29 червня 2013 року надвечір, за винятковою атмосферою із розкішним сервіруванням, пройде особлива вечеря під відкритим небом. За одним столом розмістяться сотні львів’ян та гостей міста. Захід відбудеться також за участі рестораторів, виробників локальних продуктів. Найкращі шеф-кухарі Львова та знавці тонкощів львівської кухні презентуватимуть страви, створені за особливими рецептами.
Для гостей та львів’ян міста протягом Фестивалю буде запропоновано особливе меню львівських страв у закладах-учасниках Фестивалю та майстер-класи страв львівської кухні. Головною метою фестивалю є презентація багатої ресторанної культури Львова, гастрономічної столиці України, створення платформи для співпраці виробників місцевих продуктів та рестораторів. Поєднання архітектури, музики, смакування страв, аперитиву і невимушене спілкуванням створить незабутню атмосферу для львів’ян та гостей міста!
Місце проведення: Львів, Палац Потоцьких, вул. Коперніка, 15 (28-30.06.2013)
Добрий день Ігор. Надзвичайно приємно проглядати Ваші чудові фото і взагалі прекрасне оформлення Вашого сайту. Радію за рідну мову. Творчої наснаги Вам! Я із гірського смт.Воловець де недалеко буде проходити фестиваль чорниць*Верховинська яфина*. Успіхів!!!!!